Förlust mot Mullsjö

14 mars 2020 15:29

Vipers förlorade dagens match mot Mullsjö inför tomma läktare med 5-6 och missar därmed slutspel för första gången sedan man gick upp i SSL.

Första perioden mot Mullsjö blev fartfylld med energi trots ingen publik på läktarna. Vipers startade bra och efter 4:33 kunde Jesper Sankell göra 1-0. Efter 7:21 petade Jan Zaugg in 1-1 och det var kvitterat av Mullsjö. Vipers hade flera fina chanser och efter 12:10 kunde Magnus Jansson ge Vipers ledningen med 2-1 som stod sig perioden ut.

Vipers fina spel från första perioden syntes inte till i den andra där Mullsjö gjorde fyra mål mot Vipers noll. Man fick helt inte spelet att stämma och skapade inte speciellt många chanser.

Mullsjö kunde göra 2-6 direkt i den tredje perioden. Vipers skulle knapra in på försprånget genom mål av André Andersson efter 55:45 men det var då liote tid kvar att gå på. Jesper Sankell gjorde 4-6 efter 57:07 och sista målet gjorde Karl-Johan Ahlroth med 54 sekunder kvar då han fastställde slutreseultatet till 5-6. I och med förlusten så missar Vipers slutspel för första gången sedan man gick upp i SSL.