Torsdag
18 Apr 1 match

Jämn semifinal mellan Vipers och Kalmarsund

18 januari 2023 19:40

Smålandsderby och semifinal i Svenska Cupen stod på schemat när Vipers mötte Kalmarsund på onsdagskvällen

Om matcherna lagen emellan varit jämna så var inte första perioden i Kalmar det. Vipers var det lag som stod för målen och det blev så många som fyra stycken. Victor Hansson gjorde 1-0 för Vipers efter 5.05. I den elfye minuten gör Anton Kidell 2-0. 3-0 kommer genom Felix Göthberg efter 15.21 och i slutminuten gör Manuel Maurer 4-0.

Vipers startar målskyttet i den andra perioden då Jesper Sankell gör 5-0 i minute nummer tre. Kalmarsund reducerar till 5-1 ett par minuter senare. Manuel Mauret drygar ut ledningen till 6-1 efter 5.50. Knappa fem minuter senare reducerar Kalmarsund till 6-2. Hemmalaget ska få in ett mål till och det står 6-3 till Vipers inför den sista perioden.

Kalmarsund rivstartar i den tredje perioden och redan efter ett par minuter har man reducerat till 6-5. Philip Fox ska se till att Vipers har en tvåmålsledning då han gör 7-5 efter 4.04. Det blir till slut så jämnt som det nrukar bli mellan lagen då Kalmarsund gör två må till, det sista med bara femton sekunder kvar och matchen slutar 7-7.