Seger mot Höllviken med 8-3

27 februari 2021 15:25

Vipers tog en säker seger borta mot Höllviken

Det blev en jämn första period bort mot Höllviken. Vipers skapade lite fler chanser än hemmalaget och kunde ha ledningen efter första perioden. Mycket bollinnehav från Vipers och 1-0 efter 3.30 genom Kevin Rigogiannis. Höllviken kvitterar på en kontring efter slarv av Vipers och gör 1-1 efter 11.49. Felix Göthberg ger Vipers ledningen med 2-1 knappa minuten efter Höllvikens mål.

Andra perioden blev den första lik med mer bollinnehav för Vipers och två mål. Tommy Bohlin gör 3-1 för bortalaget efter 26.21 och 4-1 gör Markus Jonsson 32.39 in i matchen med Noah Alex som assisterar båda nålen och gör sina första poäng i SSL.

Sista perioden blev odramatisk där Vipers kunde kontrollera matchen och spela av perioden. Man utökade och gick ifrån via fyra mål till vinst med 8-3. Vipers mål gjordes av Samuel Folkesson/Algman(2), Victor Hansson och Felix Götnberg.