20 Apr 1 match
22 Apr 1 match

Seger med 9-4 mot Lindås

18 november 2018 20:11

Vipers tog en komfortabel seger mot Lindås då man vann med 9-4 på söndagskvällen.

Vipers går till VM-vila med en seger i bagaget. I kvällens möte mot Lindås vann man med 9–4.

Gästerna hängde med i första perioden som Växjö Vipers vann med 3–2. Vipers startade målskyttet genom Johan Roos efter en och en halv minut. Lindås skulles edan göra två raka mål innan först Niklas Ramirez och sedan Ted Nivestam kunde ge Vipers ledningen.

I andra perioden ökade Vipers till 5–2 genom mål av Johan Roos och Markus Jonsson som gjorde comeback.

I tredje perioden rycket Vipers till 8-2 genom mål av återigen Markus Jonsson, Manuel Maurer och Karl-Johan Ahlroth. Lindås gjorde sedan två tröstmål och Manuel Maurer ett mål till och slutresultatet blev således 9-4 till Vipers.