Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Idag 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Johan Schönbeck inför Falun i eftermiddag

13 mars 2021 10:39

Johan Schönbeck om dagens match mot Falun, reflektioner om säsongen hittills och en passning till Viktor Gustavsson


Om du ska summera grundserien, vad tycker du då?

-Jag har en bra känsla kring den. Vi har gjort en bra grundserie och vad man kan förvänta sig av oss. Vi pratade inför säsongen om att vara bättre mot de sämre lagen och ta mer poäng och vi har tagit full pott mot dem. Andra gången vi mött dem har vi varit mycket starkare. Vi har också kommit närmre topplagen i slutet mot i början på säsongen.

-Sett över hela säsongen har vi haft en positiv utveckling. Jag trodde kanske inte att vi skulle vara slutspelsklara med två omgångar kvar men var aldrig orolig kring att hamna i botten där många tippade oss.

Falun i eftermiddag, vad tror du om den matchen

-De vill göra en bra prestation inför slutspelet. De är mycket professionella. De kanske vilar någon spelare som har skadekänningar eller är slitna precis som vi gör.

-Vi gjorde en mycket bra första period mot dem senast och borde lett över dem med flera mål. Vi vill hitta det spelet mot dem igen. Vi måste också försöka bli lite rakare, lite enklare i vårt spel mot topplagen och skapa fler enkla målchanser vilket är ett mål att kunna göra idag.

Några tankar kring slutspelet och vilka ni helst vill möta?

  • Vi kan ju inte påverka vilka vi får oavsett placering. Roligast hade varit ett smålandsderby och att få möta Kalmarsund. Det blir lite hetta och en kick i dessa coronatider utan publik. Hoppas Viktor Gustavsson inte fegar om han få chansen att välja oss!

Läget i laget inför Falun?

-Edin Omanovic ej tillgänglig. Victor Hansson och Karljohan Ahlroth vilar inför slutspelet.

/Ola Agermark