Torsdag
04 Apr 1 match

Vipers till final i Svenska Cupen!

26 oktober 2021 20:53

Vipers stod för en mäktig vändning i tredje perioden och kunde ta sig till final.

Det blev en märklig semifinal uppe i Umeå där Vipers inte alls var med i matchen som man ville de två första perioderna. Man hamnade i underläge med 3-0 i efter första perioden och det såg tungt ut. Det blev en jämnare andra period där Dalen kunde göra det enda målet.

I tredje perioden blev det en total scenförändring och Vipers kunde både jaga ikapp och gå förbi i målprotokollet. Redan efter fyra minuter stod det 4-4. Målen gjordes av Tommy Bolin (2), Samuel Folkesson Algman och Ludvig Öberg. Efter 9.24 tog Vipers ledningen genom Samuel Folkesson/Algman. Philip Fox utökade till 4-6 innan Dalen satte sitt femte mål. Manuel Maurer och Felix Göthberg kunde sedan göra varsitt mål och Vipers går till final i Svenska Cupen med 2-0 i matcher.