Fjärde raka segern för Vipers

2 oktober 2022 18:25
SSL

Vipers kunde ganska enkelt avfärda Team Thorengruppen i söndagens SSL-match

Vipers tog sin fjörde raka seger när man vann över Team Thorengruppen och leder nu SSL. Första perioden var förhållandevis jämn. Lidwig Persson gjorde 1-0 efter tre minuter. I den åttonde minuten kvitterar bortalaget till 1-1. Sjutton minuter in i perioden tar man också ledningen. Viper ska dock göra tre mål under den sista minuterna genom mål av André Andersson, Linus Pettersson och Manuel Maurer. Vipers går till periodpaus med ledning 4-2.

I andra perioden dominerar Vipers totalt och vinner den med 7-1. Vipers mål görs av Samuel Folkesson/Algman, Marcus Ekengren, Tommy Bolin, Anton Kidell, Manuel Maurer(2), Niklas Ramirez.

I tredje perioden slog Vipers av på takten och tar några utvisningar i inledningen. Bortalaget gör fyra raka mål innan Vipers vaknar på slutet. Jesper Sankell gör 12-6 och Tommy Bolin fastsäller slutresultatet till 13-6.