Vipers vinner mot Thorengruppen efter förlängning med 11-10

15 januari 2023 16:27

På söndagen var det dags för match uppe i Umeå mot Team Thorengruppen för Vipers

Vipers visade pigga ben i den första perioden mot Thorengruppen trots den långa resan till Umeå. vipers öppnade målskyttet i den sjunde minuten genom André Andersson som gör 1-0. Hemma laget ska kvitter till 1-1 bara 26 sekunder senare menndet hinner intentå mer än 28 sekunder eftervdet målet inna Tommy Bolin gör 2-1 för Vipers. Det ska bli två mål till i perioden och det är Vipers André Andersson som gör båda varav det sista på straff. Det står således 4-1 efter första perioden till Vipers.

I den andra perioden gör Felix Göthberg 5-1 för Vipers efter 3.47. Hemmalaget reducerar treminuter senare till 5-2 på straff. Det ska bli ett mål till i perioden genom André Andersson som gör 6-2 i den elfte minuten.

Den tredje perioden blir dramatisk och galen! Vipers gör två snabba mål i inledningen till 8-2 genom mål av Ludvig Öberg och Ludwig Persson. Thorengruppen ska sedan göra åtta raka mål och ta ledningen med 10-8. Vipers är chockat men lyckas peta in två mål av Samuel Folkesson/Algman och Anton Kidell till 10-10 och matchen går till förlängning. I förlängningen kan sedan Samuel Folkesson/Algman avgöra matchen efter 50 sekunder och Vipers vinner med 11-10.