Förlust för damlaget i helgens andra match

3 oktober 2022 10:52
Allsvenskan

Damlagets andra match på Värmlandsturné slutade med förlust 5-0 mot Skoghall. Det är siffror som inte speglar matchen i övrigt och som är väldigt smickrande för Skoghall. Det stod 3-0 redan efter några minuter, efter tre skott som egentligen inte var några målchanser. Och det berodde inte på Vipers duktiga målvakt Emelie Persson. Däremot spelade våra tjejer aningen väl optimistiskt, lämnade luckor bakåt och lät hemmalaget få skjuta fritt. I period två och tre var Vipers laget med mest boll och flest chanser, men planens bästa spelare var Skoghalls målvakt, som tog allt. Och Skoghall var duktiga på att täcka skott. Visst saknades viss skärpa i avsluten hos Vipers-tjejerna. Det var en klar förlust sett till målen, men en jämna match på plan. Turen till Värmland slutade med en seger och en förlust. Nästa match kommer lördagen den 15 oktober, mot Berg. Det är för övrigt match hemma även söndag 16 oktober.