Vipers i ledning efter första perioden mot Thorengruppen

20 december 2020 17:18

Vipers startade matchen mot Team Thorengruppen bra och kunde föra spelet i den första perioden.

Vipers startade matchen mot Team Thorengruppen bra och kunde föra spelet i den första perioden. Bortalaget skapade inte många farliga chanser och gick mållösa. Vipers gjorde 1-0 efter 2:45 Niklas Ramirez på en smörpas från Karljohan Ahlroth. Knappt trettio sekunder senare gör Tommy Bolin 2-0. Vipers har bud på fler mål men det dröjer till 16:58 då Tommy Bolin gör 3-0 och sitt andra mål i matchen.

Vipers gasar på direkt i andra perioden och gör 4-0 redan efter 32:49 via Samuel Folkesson/Algman. Tjugo sekunder senare gör André Andersson 5-0. Vipers fortsätter föra spelet och bortalaget har inte många chanser men försöker fruktlöst kontra men får inte till skärpan i avslutningarna.