20 Apr 1 match
22 Apr 1 match

Förlust i Fortnox Arena mot Helsingborg med 2-6

30 december 2020 21:45

Vipers hade ingen lyckad kväll när man mötte Helsingborg på onsdagskvällen och gjorde bara två mål framåt.

Vipers förlorade hemmamatchen mot Helsingborg i Superligan SSL herr i innebandy med 2-6 (0-3, 2-2, 0-1).

Vipers gjorde en hyfsad första period men gjorde inga mål viljet däremot bortalaget stod för. Man gick upp till en 0-2 ledning och när sedan Patrik Gustavsson blev utvisad för hårt spel i slutminuten kunde man göra 0-3 i powerplay.

Viper fick en bra start på andra perioden med mål efter redan 29 sekunder genom Markus Jonsson. Tre minuter senare gör Helsingborg 1-4. Niklas Ramirez gör sitt tredje mål på lika många matcher efter 13:57 till 2-4. Fler mål än så blir det inte för Vipers denna kväll och till slut förlorar man med 26.