18 Apr 1 match

Stabil seger för Vipers uppe i Umeå

7 mars 2021 18:16

Det blev en ganska avslagen match borta mot ett SSL -klart Team Thorengruppen på söndagskvällen.

Vipers kunde enkelt spela hem första perioden mot ett hemmalaget som inte hatr mycket att spela för och som ändrat om en hel del i laget. Samuel Folkesson/Algman kunde till slut efter elva minuter förvalta ett av alla Vipers lägen och gör 0-1. 17.54 in i perioden gör Patrik Gustavsson 0-2 och halvminuten senare sätter Linus Pettersson 0-3 vilet är ställningen i periodpausen.

Andra perioden fortsätter att se ut som den första där matchen rullar på med få spelavbrott och Vipers är det bättre laget. Man utökar sin ledning till 0-6 genom mål av Philip Fox, Simon Wetsgärds och Felix Göthberg.

Med matchen i stort sett avgjord efter de två första perioderna blev den sista något avslagen. Vipers gör 0-7 efter 42.10 genom mål av Simon Westgärds. Man utökar till 0-8 elva sekunder senare mål signerat Samuel Folkesson/Algman. Hemmalaget ska göra sitt första mål till 1-8 efter 44.43. Vipers får i slutet av matchen två man utvisade men inte heller då kan hemmalaget göra mål och Vipers vinner med klara 8-1.