Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match

Inför Falun

2 november 2019 10:25

På söndag tar Vipers emot en av de senaste årens giganter nämligen emot Falun.


Det är inte vilket motstånd spm helst som väntar på söndag, det är nämligen Falun. Det brukar bli bra och heta matcher mellan lagen som båda vill framåt. Vipers ska fösöka komma tillbaka efter fyra raka förluster medans Falun har i stort sett krossat allt motstånd de senaste åtta omgångarna.

– Klart vi måste höja oss. Sedan tycker jag att vi satte försvarsspelet bättre senast mot Linköping och att vi fick till bättre kontringar än vi har fått i de övriga förlustmatcherna. Samtidigt skapade vi inte tillräckligt många bra chanser. Vi måste bli mer kreativa med bollen i anfallsspelet, säger Christopher Holmér till Smålandsposten.

– Nej, inte över vilken kvalitet vi har. Jag vet att vi har hög kvalitet. Däremot vill jag se mer jävlar anamma och att det brinner i folks ögon. Den biten vill jag få upp. Det är så det fungerar, den som har bäst inställning och krigar mest är det lag som vinner. Har du saknat glöden i Vipers?

– Ja, det måste jag ändå säga. Den har funnits där vissa stunder. Men det räcker med att gå till sig själv. Jag måste upp och visa att det brinner. Det ansvaret går inte att lägga på de nya spelarna. Det är vi som har varit med ett tag som ska ut och visa vad Växjö står för. Där måste vi bli bättre.

På söndag väntar Falun på hemmaplan.

– Jag skulle säga att det är säsongens roligaste match. Det brukar bli bra tillställningar mot Falun. Vi vill båda spela en offensiv innebandy. För oss kommer det att krävas ett enormt hårt slit. Vi kommer säkert behöva täcka 30 skott. Gör vi ett sjukt bra jobb i försvaret kommer vi att få spelvändningar, då gäller det att vi tar till vara på dem, säger Christopher Holmér till Smålandsposten.