Måndag
06 Jan 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Tisdag
14 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 1 match
Söndag
26 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Onsdag
12 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Christian Guntsch inför Warberg

27 november 2019 11:19

I kväll kommer det det klassiska laget Warberg till Fortnox Arena. Hör Guntsch tankar inför den matchen.


Förlust senast mot Jönköping, tankar kring den matchen?

-Vi har haft svårt mot dem men det spelade inte in nu utan kunde varit vilket lag som helst. Bränslet tar helt slut efter urladdningar mot Mullsjö och Sirius där vi gått på två femmor. Vi skulle kunnat vinna och haft ett par måls försprång men slarvar vid deras 3-3 och är inte in närheten i tredje där vi förlorar skotten med 14-3. En liten tröst är i alla fall att vi inte spelade någon usel innebandy.

Warberg ikväll, hur ser du på en matchen? Det var jämt mellan lagen i premiären.

-Det är en viktig match för att hänga på slutspelslagen. Vi möter söderlagen nu i dubbla omgångar och det är många viktiga matcher. Vi ska vinna över dem på hemmaplan. Vi har sex matcher fram till den 19 december.

-Premiären borta mot warberg var ingen dålig match men då saknade vi många spelare precis som nu. De är ett historiskt sett bra lag och de slog Jönköping för någon omgång sedan. Det finns kvaliteteter hos dem precis som hos alla lag i SSL. Vi måste komma upp i maxkapacitet. Jag räknar med att vi kommer få mer tid med bollen och vara mer spelförande än andra matcher den senaste tiden. Vi måste ta bra beslut i vårt spel och våga spela ut på hemmaplan.

Hur är läget i laget?

-Magnus Jansson missar idag också efter smäll i huvudet mot Mullsjö. Felix Göthberg är sjuk. Anton Kidell plockas upp från div 1. David Gillek är som alla vet inte kvar, vi fick bra publicitet kring honom och han bidrog bra med sin i spelet de matcher han var med.

Vipers tre senaste matcher: Jönköping (b) 3–7, Mullsjö (b) 5–4, Sirius (h) 9–4. Warbergs tre senaste matcher: Storvreta (b) 3–8, Jönköping (h) 5–3, Falun (b) 2–13