Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Torsdag
07 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match

Inför Storvreta

2 mars 2021 08:27

Det är en tuff uppgift Vipers står inför när serieledarna besöker Fortnox Arena ikväll


Växjö Vipers-Strovreta Kl.18.30 Fortnox Arena

Det är en tuff uppgift Vipers står inför när serieledarna besöker Fortnox Arena ikväll. Faktum är att Vipers bara vunnit två av femton matcher mot Uppsalalaget. I Vipers är alla spelar tillgängliga förutom Viktor Kastengren.

Senaste matchen borta mot Storvreta förlorades med 10-7 där Vipers låg under med 3-0 efter redan fyra minuter gångna av matchen. det gäller att vara med och se upp med framör allt spelare som Alexander Rudd, Robin Nilsberth, Albin Sjögren och Hampus Ahren.

– Vi måste vara fysiska och jobbiga att möta. Vi måste vara jäkligt obekväma och komma in under pannbenet på motståndarna. Storvreta får inte få för mycket öppna ytor och tid för lir, då får deras individuella skicklighet utrymme. I stället ska de tycka det är riktigt tråkigt att komma hit. Vi möter ett fysiskt starkt lag och vi måste bjuda upp till den matchen, säger Johan Schönbeck till Smålandsposten.

-Om vi ska ge oss själva chansen behöver vi gå in med lite annan attityd än vad vi har gjort till många andra matcher. Vi måste plocka fram ett lite hårdare, tuffare och grinigare Växjö Vipers. Det måste bli en lite smågrinig match där vi står för en hel del fysiskt spel fortsätter Johan Schönbeck till Smålandsposten.