10 Mar 1 match

Förlust borta mot falun med 12-7

24 oktober 2022 08:52
SSL

Vipers fick inkassera sin första förlust när man spelade borta mot Falun på söndagen. Öppningen av matchen blev jämn och första målet kom på straff i den fjortonde minten och gjordes av Falun. Samuel Folkesson/Algman kunde kvittera till 1-1 tjugo sekunder senare. Det skulle bli ett mål till i perioden och det gjordes av Falun som gick till periodpaus med ledningen 2-1.

Den andra perioden blev målrik med hela elva mål. Tyvärr var det Falun som skulle göra flest mål, sju stycken mot Vipers tre. Hemmalaget går upp till 4-1 innan Manuel Maurer och Samuel Folkesson/Algman kan reducera till 4-2 och 4-3. Falun gör ett nytt ryck upp till 6-3 innan Jesper Sankell reducerar till 6-4. Falun gör två mål till 8-4 och Samuel Folkesson/Algman reducerar till 8-5 med en halv minut kvar av perioden men Falun ska kunna peta in ett mål till innan pausvilan.

I tredje perioden sätter Falun ytterligare tre mål medans Vipers mäktar med två som görs av Manuel Maurer och Andre' Andersson och slutresultatet skrivs till 12-7.

/Ola Agermark

Vipers fick inkassera sin första förlust när man spelade borta mot Falun på söndagen.