Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match

Christopher Holmér inför Fagerhult Habo

30 oktober 2020 16:34

Christopher Holmér om matchen Fagerhult på söndag, sin nya roll som assisterande tränare och senaste matchen mot Kalmarsund.


Christopher Holmér inför Fagerhult Habo

Hur känns det i rollen som assisterande tränare? Vad känner du att du framför allt tillför nu när du tagit steget från att ha varit spelare?

-Det känns bra, jäkligt kul. Det har varit helt nytt från att jag fick allt serverat på ett fat som spelare, det är betydligt mer att tänka nu. Jag förstår vilket jobb som ligger bakom. Johan är mycket bra oc vi kompletterar varandra. Jag bidrar en hel del med att det bara var några månader sedan jag själv spelade och är van vid många situationer där spelarna hamnar.

-Sedan har jag en styrka i det taktiska, se små detaljer i spelet. Jag tror spelarna känner en viss trygghet med att jag nyss spelade och är i ungefär samma ålder. Jag saknar inte att spela som det känns nu utan det känns bra i den här rollen.

Tankar kring matchen mot Kalmarsund?

-Den hade jag nästa förträngt! Jäkligt surt att vi förlorade känns det som! Jag tycker vi inte var så bra i första perioden, passiva. Andra spelar vi upp oss och gör det bra och leder inför sista. Vi blir lite fega, att vi inte vågar spela ut. De får en kvittering och ledning på en långboll, det var hårt då jag tycker vi förtjänade minst två poäng. I slutändan handlar det om att ta poäng även om vi gör en rätt så bra match.

Läget i laget?

-Ramirez testar och vi får se hur det ser ut på söndag. Jojo och Daniel har varit borta för förkylningar men var ingen corona så de är tillbaka. Det ser ganska bra ut. Stolt är inte tillgänglig på söndag.

Matchen mot Fagerhult?

-De har startat bra och har lite Mullsjö-inslag i sig. De har kört med hög press och full fart, vill skapa lite kaos. Bra rightare i Ekström Andersson karlsson som skjuter på allt. Kul att möta och blir tufft, vi får inget gratis. Men det är en match vi ska och behöver vinna. Det gäller att vi förbereder oss ordentligt.

/Ola Agermark