Måndag
06 Jan 1 match
Lördag
11 Jan 2 matcher
Tisdag
14 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Onsdag
12 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match

Ludvig Öberg till Vipers SSL-trupp

27 mars 2020 10:45

Det är med stor glädje vi kan meddela att Ludvig Öberg tar steget från Juniorallsvenskan och Division 1 upp till SSL-truppen.


Ludvig Öberg till Vipers SSL-trupp

Det är med stor glädje vi kan meddela att Ludvig Öberg tar steget från Juniorallsvenskan och Division 1 upp till SSL-truppen. Ludvig gjorde redan denna säsongen ett antal matcher med SSL-laget och visade att han redan nu har mycket av det som kommer att krävas. Att Ludvig kommer ur de egna leden där han började sin innebandykarriär i IBK Vöikers är givetvis extra glädjande och viktigt för klubben. Här finns en riktigt bra förebild för alla unga killar och tjejer som spelar innebandy.

"Ludde är en galet intressant spelare för oss. Han är väl bekant med SSL-miljön där han under den gångna säsongen både tränat och spelat matcher, vilket kommer att underlätta steget från div.1 och Juniorallsvenskan. Att få med en modern back och dessutom rightskytt passar väldigt bra in i vårt lagbygge. Vi ser även en framtida naturlig ledare som redan varit lagkapten i både Juniorallsvenskan och div.1" Johan Schönbeck, tränare