Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Idag 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

David Lindahl inför helgens två matcher på hemmaplan

14 oktober 2022 10:49
Allsvenskan

Nu i helgen är det dags för två matcher för damlaget, båda på hemmaplan. På lördag kommer Bergs IK och på söndag är det FBC Katrineholm. Vi tog en intervju med nye tränaren David Lindahl, som jobbar tillsammans med Matts Bergsten. David har haft hand om andra lag i klubben tidigare. (klicka för intervjun)

Vipers Dam


Nu har serien kommit igång. En vinst efter tre matcher. Hur känns lagets start så här långt?

  • Inför serien var känslan god efter relativt fina prestationer mot bra motstånd i svenska cupen. Sen kommer vi inte riktigt upp i nivå i hemmapremiären. Mot Hagfors får vi lite islossning och mot Skoghall raka motsatsen. Starten har varit ok, inte hundra men god potential i laget finns helt klart

Dags för två matcher i helgen: hur är läget i truppen?

  • Vi har våra två långtidsskadade som kämpar på fint med sin rehab, sen är det förkylningstider så vi har något frågetecken, i övrigt är alla tillgängliga.

Vad vet vi om helgen motståndare? Vad kan vi förvänta oss?

  • Två lag från västra serien som båda har en relativt låg utgångspunkt i försvarsspelet och ett ganska rappt omställningsspel. Fokus kommer blir på att få fart på det egna uppställda anfallsspelet.

Du själv är ny som tränare i damlaget. Hur har det fungerat att komma in i laget, truppen och organisationen?

  • Det känns bra, jag går in på min 5:e säsong i Växjö och Matts är en i raden av duktiga tränare jag får möjlighet att samarbete med. Det är en trevlig och driven grupp spelare att jobba med, som brinner för sin innebandy. För egen del är det såklart spännande att ta klivet upp i allsvenskan och jag ser fram emot utmaningen!