Söndag
10 Mar 1 match

Seger över Fagerhult med 8-7

1 november 2020 17:26

Det blev en svängig och målrik första period mellan Vipers och Fagerhult. Matchen skulle visa sig svänga fram och tillbaka mellan lagen där Vipers till sist kunde dra det längsta strået.

Det blev en svängig och målrik första period mellan Vipers och Fagerhult. Vipers skulle komma ut bra och ta ledningen med 1-0 efter mål av Markus Jonsson sex minuter in i matchen. Vipers förde matchen till en början och kunde göra 2-0 efter 7:46 genom Lucas Rigogiannis. Fagerhult reducerade strax efter till 2-1 men Vipers kunde göra 3-1 via Karljohan Ahlroth. Fagerhult fick en straff som man satte och kunde dessutom kvittera till 3-3 och hade nu kommit igång bra. Vipers replikerade och gjorde både 4-3 och 5-3 genom mål av Patrik Gustavsson och Markus Jonsson innan perioden var slut.

Andra perioden fortsatte som första med chanser åt båda håll. Efter 28:54 kunde Linus Pettersson göra 6-3. Lyckan skulle bli kort då Fagerhult direkt efter tekning gör 6-4 efter slarv i Vipers. 30:08 in i matchen reducerar Fagerhult till 6-5. Vipers ska inte göra några fler mål i perioden utan det är Fagerhult som kan gå till ledning med 6-7 inför sista perioden.

I sista perioden jagade Vipers en kvittering. Man skapade en hel del chanser och till slut efter 49:50 genom Ludwig Persson. Efter 51:59 kan sedan Patrik Gustavsson sätta segermålet 8-7.