Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match

Inför Höllviken borta

27 februari 2021 09:29

Vipers står inför en lurig match borta mot Höllviken i eftermiddag


Höllviken-Växjö Vipers Kl 15. Halörhallen

Vipers står inför en lurig match borta mot Höllviken i eftermiddag. det är ett hemmalag som spelar med kniven på strupen samtidigt som Vipers behöver vinna för att vara med i jakten på en slutspelsplats.

I Vipers saknas Viktor Kastengren och Karljohan Ahlroth som blev avstängd i och med matchstraff senast. eventuellt kan Patrik Gustavsson göra comeback.

lagen möttes i höstas vann Viper med 8-7 efter en dramataisk avslutning av matchen där Höllviken hämtade upp ett stort underläge och var så när att få till en förlängning.

– Höllviken och Thorengruppen är också de två lag som går bäst av lagen i botten. Det är två lag som har reagerat bra på pressen som är på dem nu i slutet. Höllviken känns som det är samma visa varje år, de ligger alltid pyrt till men lyckas alltid prestera jäkligt bra i slutet av säsongen och klara detsäger Johan Schönbeck till Smålandsposten.

Du förväntar dig alltså inte att ni joggar hem tre poäng i Skåne?

– Nej, det gör jag inte. Höllviken matchade Storvreta jäkligt bra förra helgen och förlorade i sudden. Det ser riktigt starka ut. Nu är det helt annorlunda än när vi mötte Höllviken i höstas fortsätter Johan Schönbeck till Smålandsposten.