Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match

Johan Schönbeck inför Mullsjö borta

14 oktober 2022 16:24
SSL

Johan Schönbeck om säsongsinledningen och Mullsjö borta


Ni har fått en bra start med serieledning, om du summerar inledningen av säsongen vad tänker du då?

-Tabellplaceringen är inte så intressant så hör tidigt. Desto bättre att vi tagit 14 av 15 poäng och det är viktiga poäng om man går till slutspel och för förutsättningarna där. Jag är glad över att vi kunnat vinna matcher på olika sätt. Vi har gjort jättebra borta matcher mot Storvreta och Kalmarsund och fått med oss tunga bortasegrar och de matcherna var väl genomförda.

-Hemma har vi spelat sprudlande innebandy mot lättare motstånd. Vi har en del att utveckla där när vi får utrymme att göra det över längre tid i matcherna men vi måste omsätta våra chanser till mål och där måste vi upp ett snäpp. Som mot Linköping där vi är spelmässigt bättre men omsätter det inte i mål.

Mullsjö borta imorgon, det brukar bli bra bataljer i Nyhemshallen. Tankar inför den matchen?

-Jag gillar Nyhemshallen, det är alltid roligt att komma dit. Det är helt klart en av de roligaste bortamatcherna under säsongen och ser fram emot den. Mullsjö har kanske inte riktigt den bredden de haft tidigare och har tappat en del tyngd. Det är ett litet annorlunda Mullsjö men som börjat hitta tillbaka till sin gamla identitet med mycket speed och intensitet som de saknat de senaste åren då de har varit mer statiska.

Hur är läget i laget?

Alla var med på träningen igår och idag vilket är otroligt glädjande!

/Ola Agermark