Onsdag
20 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 1 match
Torsdag
28 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Hemma
Växjö
VÄX
Borta
Mullsjö
MUL

Roséns dubbel frälste Mullsjö i Småland

13 januari 2019 18:55
SSL Herr

Två mål av Isaac Rosén var allt som krävdes för att Mullsjö skulle plocka med sig full pott från Växjö på söndagen. Bortalaget vann den rafflande kampen med uddamålet i Fortnox Arena - och tog ett kliv upp på fjärdeplats i SSL-tabellen.


Resultatet:

Växjö - Mullsjö 1-2 (1-0, 0-0, 0-2)

Mål Växjö: Oliver Johansson

Mål Mullsjö: Isaac Rosén 2

Rubrikerna:

– I mittenmötet i Fortnox Arena var det hemmalaget Växjö som tog tag i taktpinnen. Oliver Johansson såg till att ge smålänningarna en 1-0-ledning åtta minuter in i den första perioden - ett mål som blev det enda publiken skulle se hemmalaget göra på söndagen. Den stekheta känslofighten var av jämn och målsnål karaktär och det dröjde ända till den 12:e minuten i den tredje perioden innan nästa fullträff kom. Då hängde Isaac Rosén in sitt första av två - innan han med dryga minuten kvar av perioden fullbordade Växjös vändning till 1-2, vilket också blev slutresultatet.

– Mullsjö tog på söndagen revansch efter att Växjö vunnit det första mötet lagen emellan. I Nyhemshallen gick smålänningarna segrande ur fighten med 4-9 i oktober.

– Segern innebar att Mullsjö kliver upp, förbi Växjö, och placerar sig på en fjärdeplats i tabellen. Ovanliggande trean Linköping har två poäng tillgodo, men med en match mer spelad.

– Växjö halkar ner till sjätteplatsen och har efter 18 spelade matcher lika många poäng som Dalen på plats sju.