Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Hemma
Växjö
VÄX
Borta
Linköping
LIBK

Duellen går vidare - Växjö måste stoppa Fritzell

16 mars 2018 15:00
SSL-slutspelet

Hemma i Sporthallen slog han till med fyra poäng - nu ska Gustav Fritzell inta Fortnox Arena. Linköping går för att utöka ledningen mot Växjö, som ska slå tillbaka på sin fruktade hemmabana.


Växjö - Linköping

Söndag 18:00 Fortnox Arena

Ställningen i matchserien: 1-0 i matcher till Linköping

Det var förstakedjans show i torsdags i Linköpings Sporthall. När Linköping tog hem det första kvartsfinalmötet var det trion med Matej Jendrisak, Fredrik Nyholm och inte minst Gustav Fritzell som visade vägen. Jendrisak stod för två fullträffar samtidigt som Fritzell spelade 1+3 i vinsten som skrevs till 6-3.

Målmässigt var Växjö inte riktigt nära någon gång, utan reducerade istället i slutdelen av den tredje perioden. Ett av gästernas mål gjordes av Ludwig Persson, som även noterade en assist. För Jesper Sankell blev det däremot den andra mållösa matchen i följd, sedan forwarden i de tre matcherna innan hade smällt dit sju bollar.

Nu hoppas Sankell få det att lossna igen och kvartsfinal står för dörren. På söndagskvällen kliver Linköping och Växjö ut i Fortnox Arena för en ny kamp. Östgötarna har skaffat sig övertaget - upp till Växjö alltså att jämna ut serien.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Växjö-Linköping via SSL Play.