Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Torsdag
07 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Hemma
Växjö
VÄX
Borta
Sirius
SIR

Kan Sirius stoppa Växjö - igen?

9 mars 2018 15:00
Matchguide

Sirius har efter lördagens möte mot Växjö spelat klart för säsongen. Samtidigt som smålänningarna jagar hemmafördel i kvartsfinalen. Sirius som vann det senaste mötet mot Växjö hoppas nu få stopp på dem igen och avsluta säsongen med en seger.


Växjö - Sirius

Lördag 17.40 Fortnox Arena

Fem senaste Växjö: F, F, V, F, V

Fem senaste Sirius: V, F, F, F, V

Växjö ligger just nu på en femteplats och har chansen att ta sig om både Linköping och Pixbo, som har en poäng mer än smålänningarna som nu jagar hemmafördel i kvartsfinalen. Växjö kommer från två förluster senast men fick innan dess tabelltvåan Falun på fall med 8-4. Hemmalaget har dessutom Jesper Sankell i högform, Sankell har svarat för sju mål och två assist på de tre senaste matcherna.

Sirius föll på de berömda målsnöret och efter lördagens möte mot Växjö är säsongen färdigspelad för Uppsalalaget. Gästerna kommer med självförtroende efter att ha besegrat Pixbo med 9-6. Johan Eriksson hade en ordentlig urladdning och svarade för ett hattrick, samtidigt som Kevin Söderling och Joakim Olsson byggde på sina poängsviter med två mål respektive två assist.

Det är en tuff match som väntar när Sirius vill avsluta med ytterligare en seger mot Växjö. Uppsalalaget vann säsongens första möte med 6-4 och vill nu se till att avsluta serien på ett snyggt sätt. Men Växjö kommer kriga in i det sista för att få hemmafördel i kvartsfinalen.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Växjö-Sirius via SSL Play.