Förlust mot Mullsjö

13 januari 2019 18:16

Det blev en målsnål matchen med högt tempo när Vipers tog emot Mullsjö. Vipers var i ledningen största delen av matchen men två mål på slutet av Mullsjö gjorde att det blev förlust.

Det blev en mycket intensiv förta period mellan Vipers och mullsjö. Det var ett mycket högt tempo och båda lagen hade en hel del bra chanser men det skulle bara bli ett mål. Vipers kunde ta ledningen genom mål av Oliver Johansson efter 8.16. om väntat var det mycket kamp ute på plan.

Andra perioden spel var en kopia av den första periodens. Perioden blev faktiskt mållös men var mycket underhållande på grund av det höfa tempot och alla chnaser åt båda hållen.

Tredje perioden fortsatte som de två första. Det var en hård kamp mellan lagen och matchen stod och vägde. Båda lagens målvakter storspelade. Efter 52.17 kunde Mullsjö kvittera till 1-1.Med en minut och tjugo sekunder kvar av matchen sätter Mullsjö 1-2.