Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Torsdag
07 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match

Ny målvakt till Vipers

24 april 2018 11:07

Växjö Vipers har gjort klart med Viktor Kastengren från RIG Umeå.


NY MÅLVAKT TILL VIPERS

Växjö Vipers har under veckan som varit gjort klart med U-19 målvakten Viktor Kastengren (född -99) från RIG Umeå (Riksinnebandygymnasiet). Viktor Kastengren kommer närmast från en historisk säsong med RIG där han både vann Div 1 serie och vidare upp kval till Allsvenskan, lägg därtill ett guld I Juniorallsvenskan. Viktor har varit en rejält tongivande pjäs i denna framfart.

Viktor är en målvakt vi följt under en tid där vi varit på plats i Umeå för att träna samt samtala med honom. Vi visste tidigt om att Kosonen skulle flytta hem till Finland och från det beskedet så låg det klart att Vipers skulle välja att satsa på en yngre målvakt. Detta med tanke på vilken framfart i övrigt föreningen haft i arbetet med unga spelare. Viktor besitter precis det driv som vi i Vipers vill arbeta med och är en människa som kommer passa oerhört bra in i denna grupp. Viktor är en målvakt som varit jagad av många och återigen måste vi säga att det är ett styrkebesked att en yngre spelare som letar sitt sista steg emot en landlagsplats väljer oss säger Nikls Nordén

Viktor Kastengren: “Det känns otroligt spännande att vara klar för Växjö Vipers. Jag har haft en väldigt bra dialog med Klas (Skoglund) under en längre tid där han tidigt förklarade sitt sätt att arbeta med målvakter som jag framförallt fastnade för. Sedan har jag fått ett mycket bra bemötande och intryck av klubben i stort. Efter att jag hade varit nere och hälsat på så var det bemötandet, klubbens professionalitet och helhetslösningen som gjorde att mitt val slutligen föll på Växjö.”.

Viktor ansluter till gruppen i slutet på Juli.