Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Idag 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Niklas Nordén inför Mullsjö hemma på söndag

11 januari 2019 14:26

Niklas Nordén inför Mullsjö hemma på söndag, det tighta matchandet och vinsten som kändes som en förlust.


Seger senast mot Höllviken i en svängig match, några tankar kring den matchen?

-Det var svängig match och det som hände händer inte så ofta. Vi tog två poäng trots en medioker insats. Vi hade dåligt fokus från början och det spelade oss ett spratt i slutet av matchen. Vi lärde oss en läxa och det kan vara bra. Som jag sa till laget så finns förluster att hantera och vinster att hantera och så finns det vinster att hantera som förluster.

**Tätt med matcher, hur hanterar ni det? **

-Det finns olika vägar. Vi har bland annat löst en del dubbellicenser. Det kan bli aktuellt att låna ner Rigogiannis från Nykvarn. De det är intressanta spelare som vill göra avtryck. Vi har också en internt tävling som pågår under matcherna, mer säger jag inte, och det hoppas vi ska bidra, men det är såklart laget som tävlar mot det andra laget i slutändan.

Läget inför Mullsjö och tankar om den matchen?

-Den ser vi fram emot! Den behövs för att vakna igång igen. Vi har en bra känsla. Det blev vinst borta med 9-4 men det har hänt mycket sedan dess och det är ny match. Ludde är tillbaka till den matchen och annars är det lite småskavanker. Mullsjö har fått in Henrik Olofsson igen och Oscar Malmgren är ny in laget så det har sett om sitt hus. Vi är i vilket fall som helst grymt taggade!

/Ola Agermark