Söndag
18 Nov 1 match
Lördag
15 Dec 1 match
Torsdag
27 Dec 1 match
Söndag
06 Jan 1 match
Onsdag
09 Jan 1 match
Söndag
13 Jan 1 match
Tisdag
15 Jan 1 match
Söndag
20 Jan 1 match
Lördag
26 Jan 1 match
Onsdag
30 Jan 1 match
Lördag
09 Feb 1 match
Onsdag
13 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 1 match
Onsdag
20 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 1 match
Torsdag
28 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Inför Helsingborg hemma ikväll

30 januari 2019 14:08

Inför Helsingborg hemma ikväll


Ikväll tar Vipers emot Helsingborg i Fortnox Arena. Vipers har blandat och gett hittills och är nu indraget i kampen kring slutspelstrecket. Senaste kommer men från en uddamålsförlust borta mot Kalmarsund. Man möter ett Helsingborg som försöker undvika att bli indraget i nedflyttningsstriden och som kommer med en strak seger senast över Jönköping.

– Jag hoppas att vi kan spela bra innebandy. Jag tycker att vi gjorde det okej mot Kalmarsund senast. Innan dess gjorde vi det riktigt bra mot Linköping. Jag tror att vi är någonting på spåren, säger Niklas Nordén till Smålnadsposten.

– Lyckas vi vända på det här tror jag att vi kommer få en rejäl träff – och får vi det är vi riktigt bra. Men för att nå dit är det ett jobb som måste göras. Vi har fem stycken raka slutspel och vi får inte glömma bort att det är det hårda arbetet som har tagit oss dit. Klyschigt men sant, fortsätter han.

– Jag hoppas att vi ska köra över Helsingborg fullständigt. Samtidigt tror jag inte det är rätt scenario. Jag tror att det blir en tuff och tajt match. Helsingborg kommer nog hit med ett okej självförtroende efter en skön seger senast mot Jönköping. Men kommer vi upp på den nivån vi har i oss så ska det inte vara något snack, säger Niklas Nordén till Smp.