Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Torsdag
07 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match

Inför Helsingborg hemma ikväll

30 januari 2019 14:08

Inför Helsingborg hemma ikväll


Ikväll tar Vipers emot Helsingborg i Fortnox Arena. Vipers har blandat och gett hittills och är nu indraget i kampen kring slutspelstrecket. Senaste kommer men från en uddamålsförlust borta mot Kalmarsund. Man möter ett Helsingborg som försöker undvika att bli indraget i nedflyttningsstriden och som kommer med en strak seger senast över Jönköping.

– Jag hoppas att vi kan spela bra innebandy. Jag tycker att vi gjorde det okej mot Kalmarsund senast. Innan dess gjorde vi det riktigt bra mot Linköping. Jag tror att vi är någonting på spåren, säger Niklas Nordén till Smålnadsposten.

– Lyckas vi vända på det här tror jag att vi kommer få en rejäl träff – och får vi det är vi riktigt bra. Men för att nå dit är det ett jobb som måste göras. Vi har fem stycken raka slutspel och vi får inte glömma bort att det är det hårda arbetet som har tagit oss dit. Klyschigt men sant, fortsätter han.

– Jag hoppas att vi ska köra över Helsingborg fullständigt. Samtidigt tror jag inte det är rätt scenario. Jag tror att det blir en tuff och tajt match. Helsingborg kommer nog hit med ett okej självförtroende efter en skön seger senast mot Jönköping. Men kommer vi upp på den nivån vi har i oss så ska det inte vara något snack, säger Niklas Nordén till Smp.