Seger borta mot Thorengruppen med 8-6

14 februari 2018 20:38
Herr SSL

Vipers kunde slå jumbon Thorengruppen upp i Umeå med 8-6 efter två bra perioder men man var illa ute i mittenperioden.

Vipers var det starkaste laget i första perioden och Christopher Holmér gjorde 1-0 till Vipers. Hemmalaget kvitterade men Vipers drog ifrån till 4-1 efter mål av i tur och ordning Jesper Sankell, Jojjo Ahlroth och André Andersson.

Vipers insats under andra perioden var inget vidate. Thorengruppen var effektivast och vände på matchen med fyra mål ledd inför sista perioden med 5-4.

Vipers kunde sedan kvittera genom Ludwig Persson snabbt och därefter drygade Victor Hansson och Oliver Johansson ut ledningen till 7-5. Markus Jonsson satte Vipers sista mål tog hem segern med 8-6 efter ett sista tröstmål av hemmalaget.

Vipers nästa match spelas på hemmaplan på lördag Storvreta.