Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match

Fredrik Edholm klar för Vipers

21 maj 2019 13:19

Vipers har gjort klart med Fredrik Edholm från Visby.


Nyförvärv till Växjö Vipers

Vipers har gjort klart med Fredrik Edholm från Visby. Edholm som tidigare representerat Thoréngruppen och IBK Dalen kom under förra året tillbaka från en skadeperiod och spelade de sista 16 matcherna för Visby i Allsvenskan.

Fredrik Edholm är en kreativ mönsterbrytande forward med ett fruktat skott. Just skottkraft för att hota från fler positioner är något Vipers sökt inför kommande säsong.

3 citat från Fredrik Edholm:

”Vipers känns som en klubb som har sina bästa år framför sig och jag själv är väldigt revanschsugen efter ett långt skadeuppehåll. Nu när jag varit nere och hälsat på så kändes det helt rätt” ”Jag kommer förhoppningsvis att bidra med en del poäng, men även lite dragningar som väcker publiken”

”Staden verkar super och de spelare jag hunnit träffa är jättetrevliga. Förutsättningar för att jag ska kunna utvecklas här är toppen, både när det gäller anläggningar och annat”

Christian Guntsch om Fredrik Edholm:

”Vi har letat efter en högerforward med precis de egenskaper som Fredrik besitter. Han kommer ge vårt lag en dimension till i vårt anfallsspel med sitt avslut och sitt spelsinne samt med ett offensivt rörelsemönster i yttersta toppklass. Vi tror att hans revanschlusta efter en skadeperiod tillsammans med en bra försäsong kommer göra att han i slutet av september står redo för sin bästa säsong hittills i SSL”