10 Mar 1 match

Seger borta mot Höllviken med 5-7

3 oktober 2018 21:14

Vipers gick upp i serieledning i och med segern borta mot Höllviken

Det blev en jämn match borta mot Höllviken. Vipers tog ledningen med 2-0 genoom mål av Victor Hansson och Markus Jonsson. Höllviken reducerade i slutet av första perioden till 1-2.

I andra perioden gick Vipers upp till ledning med 4-1 genom först mål av andré Andersson och sedan Jesper Sankell. Höllviken kom igen genom två snabba mål i mitten av perioden och det stod 3-4. Manuel Engel kunde sedan raka in 3-5 till Vipers men Höllviken skulle återigen göra mål och lyckades få in både 4-5 och 5-5 i början på tredje perioden. Vipers kunde dock ta sig samman och Ludwig Persson satte 5-6 i mitten på perioden och mindre än en minut senare satte Manuel Engel 5-7 vilket blev slutresultatet. Vipers tog en kämpaseger och kom inte riktigt upp i samma nivå som de tre inledande matcherna på säsongen.