Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match

Johan Schönbeck tillbaka i Vipers

10 maj 2018 12:08

Johans Schönbeck kommer tillbaka till Vipers som assisterande tränare till Niklas Nordén och i en roll som verksamhetsutvecklare för elitverksamheten.


Johan Schönbeck kommer tillbaka till Växjö Vipers

Växjö Vipers förstärker sin organisation och anställer Johan Schönbeck. Johan blir ansvarig för verksamhetsutveckling på elitsidan och assisterande tränare för SSL-laget. Johan börjar sin anställning i Vipers den första augusti.

Det är svårt att hitta någon som kan mer om innebandy än Johan och det är nästan omöjligt att hitta någon som brinner så för att utveckla talangfulla juniorer till elitspelare. Med en lärarutbildning och mångårig erfarenhet som lärare har han den pedagogiska kunskapen att entusiasmera ungdomar att utvecklas och lyckas. Efter ett antal år i Schweiz som huvudtränare i den schweiziska ligan, två ligaguld där, samt två utnämningar som ligans bästa tränare och coach har Johan också skaffat sig en internationell erfarenhet som Växjö Vipers kommer att ha glädje av.

Johan kommer att arbeta heltid i Vipers och fördela sin tjänst som verksamhetsutvecklare för föreningens elitverksamhet, samt som assisterande tränare för Vipers SSL-lag. I tjänsten som verksamhetsutvecklare ligger även ansvaret att leda Vipers sommarläger för killar och tjejer, samt övriga ungdomsläger och cuper. I rollen som assisterande tränare för SSL-laget återförenas Johan med Niklas Nordén. Tillsammans ledde de laget säsongen 2015/2016.

Vi i Växjö Vipers hälsar Johan varmt välkommen tillbaka till vår organisation.