Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match

Niklas Nordén inför Pixbo: - De gör en sämre säsong än tidigare!

12 januari 2018 15:15

På söndag tar Vipers emot Pixbo i Fortnox Arena. Pixbo just nu på tredje plats i tabellen och Vipers på fjärde. Men hur bra är egentligen Pixbo? Vi tog ett snack med Niklas Nordén inför matchen.


Bra start med två segrar i år och inte minst mot Linköping.

Ja, vi är på gång upplever jag och presterar bättre och bättre och gör rätt saker på planen. Vi går nu in i en ny fas där vi försöker få ännu mer träff i vårt spel. Mot Linköping fick vi dem dit vi ville och hade full kontroll på matchen.

Annars är det lite annorlunda kring Vipers i år, ni släpper in lite mål men gör också färre mål än tidigare.

-Ja, det har sina förklaringar till viss del och jag brukar ju förespråka att jag hellre vinner med 9-7 än vinner genom att bara göra fyra och släppa in mindre. Det har varit lite många sådana matcher i år men vi har behövt att i vissa avseenden mogna och vi har spelat mer disciplinerat.

  • Sedan såklart har det varit rörigt den här säsongen med alla skador och sjukdomar och spelarna får nya konstellationer ofta. Vi lever mycket på att vi är samspelta. Men förhoppningsvis kommer vi framöver att göra mer mål.

Läget i laget?

Eddie Granberg har inte spelat sedan vi mötte Mullsjö i Ljungby men är nu tillbaka Det har ljusnat kring sjukdomar och förkylningar och det är inte längre att vi inte har folk på träningarna. Johan Roos är fortsatt avstängd och Niklas Ramirez ej tillgänglig mot Pixbo.

Pixbo på söndag, några tankar kring den matchen och motståndet?****************

Det blir en jätterolig match! Många pratar placeringar men vi tittar inte så mycket på tabellen men för oss är det mer viktigt att vi har 1-1 i matcher den här säsongen och vill inte förlora två gånger mot samma lag. Är vi på rätt humör så slår vi dem men det blir jättetufft som vanligt. De har blivit ett rakare lag, jämfört med förra med tidigare. Många säger att de går bra i år men enligt mig gör de en av sina sämre säsonger i grundserien sett till tidigare år, ifjol undantaget.