Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Idag 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Niklas Nordén inför Pixbo borta

9 december 2017 12:57

Vipers åker till västkusten och en svårt bortamatch mot just nu starka Pixbo som ligger på en tredje plats i tabellen.


Niklas Nordén inför Pixbo borta

Bra match mot Linköping innan uppehållet 4 segrar på 5 matcher, hur ta ni er det nu?

-Vi var i en formtopp då och det var tanken med den perioden. Det slog väl ut resultatmässigt och vi gjorde bra matcher. Faran finns ju nu när vi kanske är på väg ut ur formtoppen hur vi reagerar. Vi har ändå haft bra träningar i veckan trots lite manfall.

-Vi gjorde en mycket bra förstaperiod mot Linköping och lyckades till slut vinna matchen Nu ska vi in i en period med tre matcher innan jul. Vi gjorde inte så bra prestationer mot de lagen i säsongsöppningen. Det blir tufft. Här handlar det också mycket om att spelarna vill revanschera sig.

Hur är läget i laget?

-Vi har lite manfall och saknar Eddie Granberg, Niklas Ramirez, Felix Göthberg och Johan Åkesson. Sedan har vi något frågetecken till.

Tankar inför Pixbomatchen?

-De spelar bra innebandy just nu. De brukar i och för sig gå bra i seriespel förutom kanske förra året. De gör bra saker på planen och spelarna ser ut tycka det är kul. De förändrat mycket både i anfall och försvar och spelar roligare innebandy.

-Förra matchen vann vi tack vare bra spel i specialteams men vi måste vara bra på alla moment för att vinna. Kommer vi upp i vår nivå så har vi goda chanser. Det kommer att bli en batalj när vi möter Pixbo, det händer alltid något. Får se vad vi kan bjuda på när det kommer till roliga frislagsvarianter, de brukar inte vara så förtjusta i dem!