Söndag
20 Jan 1 match
Lördag
26 Jan 1 match
Onsdag
30 Jan 1 match
Lördag
09 Feb 1 match
Onsdag
13 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 1 match
Onsdag
20 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 1 match
Torsdag
28 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Idag 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match

Inför Pixbo borta

8 november 2018 09:08

Det är ett revanschsuget Vipers som möter Pixbo borta ikväll


Vipers kommer med fyra raka förluster, tre av dem mot topplag. Ikväll gästar man Pixbo borta som blandat och gett så här långt och ligger en placering efter Vipers i tbellen.

– Poängmässigt är det så klart en svacka men jag tycker inte att det är en formsvacka. Jag hade nästan önskat att jag hade kunnat säga att det var en formsvacka, bara för att veta lite konkretare var vi är på väg. Jag tycker att vi spelar bra innebandy och gör tillräckligt med bra saker för att vinna innebandymatcher säger niklas nordén till smålandsposten

Lite som vi hade stolpe in i början har vi haft stolpe ut mot slutet. Så blir matcher ibland. Vi är snart uppe på hästen igen. Det är jag säker på. Sedan om det sker mot Pixbo eller senare får tiden utvisa.

– Pixbo har också blandat och gett lite under inledningen. De har några tunga skalper, bland annat mot Storvreta, säger Niklas Nordén till Smp och fortsätter:

– Vi möter ett lag som vet att de ska vara med i slutspelet. Tidigare år har de haft oturen att åka ut direkt i kvartsfinalen. Jag tror att Pixbo, på samma sätt som vi i Växjö, tänker att serien handlar om att skaffa verktyg för att ta sig så långt som möjligt när det ska avgöras. Och jag tror att Pixbo har ett material för att gå långt.