Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match

Rasmus Carlson klar för Vipers

28 maj 2018 08:23

Talangen Rasmus Carlsson väljer att återkomma till Växjö Vipers. Rasmus har IBK Vöikers som moderförening och är med i SSL-lagets elitgrupp. Rasmus rankas som en av de mest spännande 2001:or I landet.


Rasmus Carlsson: Riktigt kul att få denna möjlighet att träna på elitnivå och kunna utvecklas ytterligare. Detta var en möjlighet jag inte ville missa. Vill också rikta ett stort tack till Hovshaga AIF för de möjligheterna de gav mig förra säsongen.

Ola Karlsson tränare Div 1: Rasmus är en spelare med stort register både offensivt och defensivt. Bra spelförståelse och har förmågan att hitta passningar som ingen annan ser. Dessutom har han ett vasst avslut vilket gör honom svårtläst för motståndarna.

Niklas Nordén tränare SSL: Vi har följt Rasmus utveckling noga under säsongen och ville ha in Rasmus för utveckla honom. Han har svarat bra bara på ett par veckor, och får han bara in alla tänk som gäller på denna nivå så kommer han att gå långt. Vi måste bara vara tålmodiga och ge honom den tiden som behövs för att utvecklas i rätt takt.

Bilden tagen från www.bilderna.it