Många mål i förlust mot Storvreta hemma

1 november 2018 19:43

Det blev många mål och heta känslor när Vipers förlorade mot Storvreta.

Det blev heta käsnlor i första perioden mot Stovreta.

Bortalaget tog ledningen tidigt i perioden. Vipers kunde kvittera efter 10:29 genom mål av Manuel Engel. Storvreta tog åter ledningen fem minuter senare men Vipers svarade och Manuel Maurer gjorde 2-2. Vipers drababdes sedan av tre utvisningar i rad men fick också med sig ett par utvisningar i slutet av perioden. Det var nu heta känslor på planen och Markus Jonsson kunde sätta 3-2 med en och en halv minut kvar av perioden.

Andra perioden blev helt galen med många mål och svängdörrar åt båda hållen! Vipers tog ledningen i först minuten och ledde med 4-2 då André Andersson satte en straff. Man hade också 5-3, 6-4 och 7-6. Målen gjorda av Manuel Engel, Ted Nivestam och Karl-Johan Ahlroth. Bortalaget skulle sedan något enkelt göra tre raka mål till 7-9. Storvreta kontrar sedan in 7-10 box play i slutet på perioden.

Direkt i inledningen av tredje perioden gör bortalaget 7-11 och matchen känns förlorad för Vipers del. Vipers satsar allt framåt vilket naturligt ger Storvreta kontringslägen och 48:22 sätter de 7-12. Bortalaget gör sedan 7-13 på straff. Storvreta gjorde sedan 7-14 i tom målbur. Felix Göthbergb sätter sedan 8-14 i krysset vilket blir slutresultatet.