Onsdag
20 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 1 match
Torsdag
28 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match

Inför Pixbo hemma

6 mars 2019 08:32

Det är fritt inträde när Vipers tar emot Pixbo ikväll då kampen om slutspelsplatserna fortsätter


Vid matchen mot Pixbo har Vipers fri entré i samarbete med stiftelsen Waldos Wänner. Publiken kommer även ha möjlighet att lämna bidrag till stiftelsen under matchen.

– Jag hoppas på en fullsatt eller iallafall nästan fullsatt arena. Vi hoppas det kommer tillräckligt med folk och att det blir en bra "happening" för Waldos Wänner, säger Niklas Nordén till Smålandsposten.

– Det brukar bli jämnt när vi möter Pixbo. Enda undantaget var väl när vi slog de med 4-0 i matcher i slutspelet för några år sedan. Vi förlorade senast mot de och jag tror det blir en jämn och tight match även i morgon, fortsätter Nordén.

Vipers kommer från en bra seger mot tabelltvåan Falun med 9-6.

– Vi tar med oss den energin. Jag tror främst den sätter sig individuellt hos spelarna, främst i den mentala delen. Det var som att vi fick ett nytt hopp och tro på det vi håller på med i och med den segern. Vi ska nu fortsätta jobba hårt för varandra och ta med oss det in i matchen mot Pixbo säger Nordén till Smp.

– Vi har två konstiga skador. Den på Jesper Sankell som fick en klubba i knät och fortfarande inte är helt återhämtad och sedan har vi Niklas Ramirez som fick en sargbit i benet mot Falun. De kommer båda missa matchen. Sedan har vi spelat många matcher under en kort period så många spelare har slitage. Flera av dem har sjukgymnasttider i eftermiddag och på kvällen (läs tisdagskväll). Vi får se vad de undersökningarna ger och sedan bygga ett lag utifrån det, säger Niklas Nordén till Smålandsposten.