Vinst över Thorengruppen med 7-3

Vipers lyckades på lördagen ta sin första vinst mot Thorengruppen då man vann med 7-3. Hemmalaget började också bäst och tog ledningen med 1-0 efter 3.57 då Jesper Sankell sköt bollen i mål.Thorengruppen skulle komma tillbaka och kunde göra både 1-1 och 1-2 vilket stod sig perioden ut. VipeRs fick inte spelet att stämma och hade svårt att skapa farliga lägen.

I andra perioden kunde sedan Thorengruppen efter 25.49 utöka ledningen till 1-3. Men Johan Roos skulle bara minuten senare efter ett kämpamål se till att det stod 2-3. Det gick sedan bara trettiofem sekunder och så hade Vipers kvitterat till 3-3 då Ludwig Persson gjorde mål. Vipers kom in mer och mer i matchen och skapade fler chanser och efter 37.29 kunde Karl-Johan Ahlroth göra 4-3 för hemmalaget vilket var siffrorna inför sista perioden.

Vipers tog över matchen helt i sista perioden och vaskade fram många farliga målchanser. Genom tre raka hemmamål signerade Ted Nivestam, Oliver Johansson och Karl-Johan Ahlroth kunde Vipers fastställa slutresultatet till 7-3.

/Ola Agermark