Ludwig Persson om landslagsplatsen

Grattis Ludwig till landslagsplatsen!
Vi kör en gammal klyscha, ur känns det?

-Det är roligt så klart! Det var inget jag förväntat mig just nu men tydligen så gjorde jag det bra mot Finland senast och får förtroende igen.

Hur tycker du säsongen har varit för din del hittills i Vipers?

-Den har börjat trevade och kanske tycker inte riktigt själv att jag förtjänat landslaget efter starten av säsongen. Jag brukar inte vara så bra i inledningen men det kommer att komma att bli bättre och bättre det är jag övertygad om. Vi brukar inte som lag heller vara på topp i inledningen men det brukar bli bättre och det är skönt att börja vinna igen efter två raka förluster. Men det gäller att fortsatta att slita på.

Hur ser du på din roll i landslaget?

-Jag vet inte riktigt vad den kan vara exakt, jag var ju debutant efter förra säsongen och det var mycket att se och lära och så var det sist med i Finnkampen. Jag ska bidra med det jag är bra på och så får vi se om det blir en liknande roll i landslaget som i Vipers.

Det är många nya ansikten i landslaget, reflektion?

-Förbundskaptenen har varit tydlig med att han vill pröva olika spelare och det lever han upp till. Jag tycker att man behöver plocka fram lite fler yngre och kommande spelare och att det är rätt att pröva nytt.

Du får sällskap av Manuel Engel I Euro Floorball Tour då han spelar för Schweiz.

-Ja, två från Vipersfamiljen som möts, vi får se vem som vinner den kampen!!