Johan Åkesson till Vipers

Växjö Vipers har signat Johan Åkesson, tidigare Munka-Ljungby. Johan är född 1996 och har spelat division 1 innebandy med Munka. Johan är den tredje personen som har denna klubb som moderklubb som plockas till Växjö IBK. (Oliver Uhrberg och Niklas Nordén sedan tidigare). Johan är på utlåning de två kommande säsongerna från MIBK då han även ska studera till polis i Växjö.

Tränaren Niklas Nordén om Johan Åkesson:

-Johan är en spännande spelare som förtjänar en chans i SSL. Han är en hårt arbetande individ som kommer bidra med mycket energi på planen till vårt Lag. Johan är en spelare som passar väl in i Vipersmodellens rekryteringstanke där människan är i fokus.

Johan Åkesson om att spela i Växjö Vipers:

-Jag tycker att det ska bli jätteroligt att få chansen i SSL. Ser mycket fram emot att göra mina första pass med klubba/boll. Växjö står för ett spel som borde gynna min spelstil med ett framåttänk och en snabb innebandy.