Niklas Ramirez förlänger med Vipers

Niklas Ramirez förlänger med Växjö Vipers

Sedan Niklas Ramirez kom till Växjö Vipers för två år sedan har han haft en väldigt positiv utveckling. Niklas har i Växjö Vipers framför allt spelat forward, men gjorde nyligen debut i A-landslaget, då som back.

-Niklas har fantastiska fysiska förutsättningar för att bli en av de bästa. Hans snabbhet har nog inte undgått någon, vare sig motståndare eller åskådare. Hos oss har Niklas framför allt spelat forward och i den rollen behöver han bli mer målfarlig, men vi har sett en positiv utveckling även på det området säger Johan Schönbeck, Sportchef Växjö Vipers

-En av landets största löften fortsätter med oss. Niklas bör förbli en landslagsspelare över tid i denna miljön, så stort grattis till Niklas för hans val. Niklas är förmodligen den bäst tränade spelaren i SSL och den dagen vi får full effekt i spelet på hans fysiska förmåga kommer det att bära fin frukt säger Niklas Nordén, tränare Växjö Vipers

-Valet föll relativt enkelt på Växjö då jag utvecklats och blivit bättre som innebandyspelare under dessa två säsonger, och vill fortsätta i den riktningen. Sedan trivs jag väldigt bra i laget och vill vara med och bidra på resan till klubbens första SM-guld säger Niklas Ramirez