Simon Ohlsson tillbaka i ny roll i Vipers

 Simon och Niklas samarbetar på flera håll!

Simon Ohlsson tillbaka i Vipers

Simon Ohlsson är tillbaka i Växjö Vipers. Efter 6 säsonger som spelare för klubben, nästan 150 matcher, fortsätter nu Simon i en ny roll för klubben. Simon kommer inneha rollen som chefsassisterande materialansvarig.

Simon Ohlsson:

Det känns jätteroligt att vara tillbaka i klubben igen även om det är på lite andra premisser. Jag har saknat grabbarna och känner att jag kan bidra med en del kulturfrågor inom gruppen. Jag brinner fortfarande för innebandy och att få vara tillbaka i denna grupp är speciellt för mig.

Niklas Nordén, huvudtränare:

Simon står för en mentalitet som vi önskar finns på alla plan inom trupp och ledarstab. Simon har ett stort hjärta för föreningen och vill bidra till gruppens utveckling vilket är viktigt på alla poster hos oss. Det är verkligen en kanonvärvning för oss iom hans historik och viljan till förnya/förbättra.  Simon har en förmåga att göra sitt yttersta i alla situationer och kan bara gå in helhjärtat. Denna förmåga hos människor är något man ser mindre och mindre av därför blir värvningen ett mycket fint tillskott