Felix Göthberg från Vöikers till Vipers

 Foto: vaisanen.nu

Felix Göthberg från IBK Vöikers till Växjö Vipers

Samarbetet mellan IBK Vöikers och Växjö Vipers fortsätter bära frukt. Inför förra säsongen var det Erik Oscarson som via spel i division 1 och U19-landslaget tog steget upp till SSL. Nu är det 19-årige Felix Göthberg som tar samma steg i sin karriär.

-Fantastiskt roligt att få skriva avtal med ytterligare en spelare från IBK Vöikers, dessutom en spelare som är född och uppvuxen i Växjö säger Johan Schönbeck, Sportchef Växjö Vipers

-Jag ser detta som en fantastisk möjlighet i min innebandykarriär. Jag tror att dessa två åren i Vipers kommer ge mig väldigt mycket. Både som spelare men även som person. Jag har ambitioner om att bli bäst, och jag tror starkt på Växjö Vipers och tror att det är rätt väg att gå för framtida möjligheter. Att få spela i SSL är något jag alltid strävat efter och det är roligt att kunna göra det i sin egen hemstad eftersom Växjö står mig väldigt nära säger Felix Göthberg

-Vi i Vöikers tycker att det är fantastiskt kul att Felix Göthberg nu tar steget upp till Vipers SSL-lag.Han är en kille som har gått hela vägen genom Vöikers ungdomsled till att senaste säsongen vara en etablerad spelare i Vöikers A-lag, med i toppen av skytteligan i DIV1 och även gjorde debut med Vipers i SSL. Vi har haft en gemensam plan för Felix där samarbetet mellan Felix, föräldrar, klubbarna och skolan visar att det finns en genomtänkt väg att gå om man vill satsa på innebandyn säger Håkan Hallehn, sportchef IBK Vöikers