Kasper Hydén klar för Vipers

Kasper Hydén till Växjö Vipers

Kasper Hydén med Craftstaden IBK Oskarshamn som moderklubb ansluter till Växjö Vipers. De senaste 5 säsongerna har Kasper spelat i Pixbo Wallenstam.

-Både som individ och spelare kommer Kasper att passa väl in i Vipersmodellen. Hans ambition och attityd kommer förhoppningsvis bär frukt. Kasper har en mycket intressant spelstil. Med sin räckvidd och balans kommer han kunna utföra saker som bidrar till ett förstärkt lag på innebandyplanen. Under de senaste åren har Kasper även visat upp färdigheter i det defensiva arbetet som forward och i special teams säger Niklas Nordén

-Kasper är en spelare vi följt under lång tid. Vi tror att han i vår miljö kommer att kunna blomma ut och få ut hela den kapacitet som vi är övertygade om att han besitter säger sportchef Johan Schönbeck

-Jag har haft 5 fantastiska år i Pixbo, men känner att jag behöver en ny utmaning. Jag fick ett jättebra första intryck av Växjö och den känslan blev ännu starkare när jag träffade dem på plats. Jag blev imponerad av strukturen och allt runtomkring klubben. Dessutom spelar Växjö en rolig innebandy med mycket fart som jag tror kommer att passa mig. Jag ser fram emot att komma igång med träningarna och lära känna laget säger Kasper Hydén