Pridetåget 13/5

Att gå i Växjös Pridetåg är en manifestation för att visa att vår idrott och förening välkomnar alla. Ett viktigt ställningstagande i linje våra värdegrunder. Det är dessutom väldigt kul att gå i tåget!
Vi hoppas att vi blir många som vill gå i år. Tillsammans visar vi att Vipersfamiljen tar ställning när vi den 13 maj går fram längs Växjös gator inför tusentals åskådare.

Tag med utrustningen, föreningsflaggan, dina klubbkompisar, familj och vänner och anslut till Pridetåget. Visa gärna vi kommer från just Vipers,sätt på er era Viperkläder (om ni har). Stolta idrottare brukar vara uppskattat bland övriga i tåget och åskådare. Vi kommer att vara både A-lagsspelare från herr och dam, juniorer och en massa ungdomar och kids. Alla vill vi se, hela Vipersfamiljen.
Samling 13.30 på Nortullskolans parkering. klockan 14.00 avgår tågt genom city.

Skicka gärna ut en inbjudan till era lag, så inga missar att vi deltar. Vill man kan man ju avsluta med någon fika eller liknande ihop med lagkamraterna.
Hoppas ni är många som känner för detta och har möjlighet att närvara, för vi tycker detta är en viktig sak för förening att visa var vi står i denna fråga. VI VÄLKOMNAR ALLA TILL VIPERSFAMILJEN!

Har ni frågor får ni gärna mejla dom på icaiphone@gmail.com

HAPPY PRIDE!
Styrelsen genom Ica Carlsson