Robin Mourujärvi slutar i Vipers

Robin Mourujärvi väljer att ej skriva nytt kontrakt med Växjö Vipers då den civila karriären och innebandysatsningen ej är kompatibel i dagsläget.

Växjö Vipers vill tacka Robin för två fantastiska säsonger hos oss där han bidragit till, och utvecklat sitt eget elittänk. Robin har varit en väldigt viktig individ både på och utanför planen för oss, säger tränare Niklas Nordén. Vi tappar en spelare som snabbt skapat ett stort hjärta för föreningen och Laget och Robin kommer vara saknad, fortsätter Nordén.

Robin Muorojärvi gjorde 72 tävlingsmatcher för Vipers.

Såhär sammanfattar Robin själv sitt avslut:

”Dessvärre har jag valt att avsluta min elitsatsning på innebandyn för att tiden inte räcker till. Jag och min sambo kan inte flytta ifrån pga arbete och det är väldigt slitsamt att köra 15-16 mil om dagen. Det har varit ett väldigt tufft beslut för mig men jag känner att det är det rätta i och med att min civilkarriär och min innebandykarriär går åt skilda håll. Jag kommer istället att gå tillbaka till min moderklubb och spela där.

Jag vill tacka Växjö Vipers för två otroligt roliga och fina år. Vilken fin resa jag har fått vara med på och bland annat träffat så många underbara vänner. Det är varit en ära att få vara del av Vipersfamiljen. Tack så oerhört mycket till alla spelare, ledare, alla runt laget och alla som har stöttat oss! Jag kommer sakna er något enormt!”

Vipersfamiljen önskar Robin med sambo lycka till framöver med både innebandy och sina civila val.